4.2) Kad Prepaid ( Fizikal )

kad

 

24 Responses to 4.2) Kad Prepaid ( Fizikal )

  1. Che Ena says:

    Salam,
    Sy dh terima kad fizikal yg Tuan kirimkan..
    Alhamdulillah, smuanya selamat jer sampai ke Sarawak…Pos Sabtu, Isnin dh received…coz Ahad, tempat sy cuti.. Saper2 yang nk order kad fizikal ni dr MBI ni, x perlu rs ragu2..Pasti pilihan anda tepat…
    Semoga MBI terus maju..AMIN

  2. sahrun says:

    Salam..nak bertanya…kad fizikal nie ade tarikh tamat tempoh ker?…brp lama tempoh penghantaran..( Selangor )?…terima kasih…

    • MBI Communication (TR0101194-X) says:

      Wsalam
      Saudara Sahrun,

      Kad fizikal ini akan tamat tempoh pada tahun 2013. Penghantaran ke Selangor biasanya mengambil masa selama tiga hari dengan menggunakan perkhidmatan pos laju. Harap maklum dan terima kasih.

      MBI COMMUNICATION
      -Satisfaction for Mutual Benefits-

    • Che Ena says:

      salam sahrun,
      ni pengalaman che ena la kn…
      kalo guna pos laju, dr semenanjung ke sarawak atau sarawak ke semenanjung..biasanya kalo pos pagi hari ni..esok petang dh sampai..tapi kalo kawasan di luar bandar ckit, tempoh tu akan jd dua hari..tapi mesti hari bekerja la..kalo ada cuti tu lain ckit la tempohnya…che ena slalu gak tlg member pos kan kek lapis sarawak nie…harap maklum~

  3. Nora says:

    Ari ni sy pn dh dpt dh pesanan top up fizikal dr sykt ni. Semua selamat… Tankiu yek kpd pihak sykt. Kpd yg lain2, jan ragu2 dgn sykt ni. Insya Allah smpi gak pesanan yg kta bat tu

  4. dimi says:

    terima kasih gmie…atas topup secara online. dan bayaran saya melalui maybank internet.. Very good customer service…and fast.. well done to you….tq very much.

  5. ima mersing says:

    salam
    kalu saya bukan ahli pun leh order gak ker????

  6. Nad89 says:

    jika hendak beli kad fizikal ni drpd pihak tuan.. perlukah sy mendaftar sbg ahli? Tq

  7. yeeny says:

    nak tanya,,, saya ahli lama tp dah lama x buat penambahan modal. saya masih boleh tetap aktif lg tak? atau perlu nak register lg?

  8. basri says:

    saya ada berhajat nak jadi egen saya lokasi saya kl berapa lama kalau buat penhantaran di kl

  9. saharudin mohamand says:

    salam. saya saharudin mohamad. asal terengganu. adakah MBI ini meman gberpusat di terengganu sahaja atau macam mana. mcm mana nak berurusan dengan lebih ditil lagi dengan encik? sekian terima kasih.

  10. farrid says:

    salam…

    kalu sy nk order tpup fzikal nie prlu sy rgster lu ahli o bole order trus dr pihak syrkt…????
    n den 1 lgi sy nk tny sy asal dr klate bt sy blaja kt selangor, bole ker almat pghantaran tu brubah-ubah ikt mse sye dk kt mne tym sy nk order tu…????

  11. izyan says:

    salam..skrg ni yg RM5 ade lg ke?

  12. Man. says:

    Sekiranya saya nak order kad fizikal,adakah % keuntungan yg saya dapat sama dgn melalui online???Terima kasih.

  13. syamsiah says:

    salam…..saya duk area jerteh terengganu….kat mana saya boleh jumpa nak beli top up nie….

  14. mariyati says:

    terima kasih. sy telah menerima kad prepaid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s