3.3) Peringatan Terhadap Agen

1) Kepada agen-agen yang telah membuat penambahan modal/deposit, sila pastikan selepas bank in anda menghantar maklumat pindahan wang (bank in) tersebut hanya ke nombor 013-9987499 SAHAJA. Ini adalah untuk mengelakkan sebarang masalah kelewatan urusan penambahan modal tersebut ke dalam akaun anda.

2) Kepada mana-mana dealer yang telah membuat pemindahan wang ke akaun kami tetapi masih belum menuntutnya kembali, anda bolehlah menghantar maklumat bank in itu ke nombor 013-9987499 SAHAJA. Syarikat akan membuat semakan terlebih dahulu dan sekiranya wujud rekod tersebut serta masih belum dituntut, pihak syarikat akan mengambil tindakan yang sewajarnya.

3) Untuk pengetahuan semua agen, syarikat telah menambah tiga nombor gateway baru iaitu untuk Celcom, Maxis dan Digi untuk mempercepatkan proses tambah nilai kepada pelanggan anda. Dengan itu, masalah kesesakan pada gateway lama dapat dielakkan dengan kewujudan tiga gateway baru ini. Sila rujuk di ruangan ‘Manual Dealer Baru’ untuk senarai nombor-nombor gateway tersebut.

HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN DAN KESETIAAN AGEN-AGEN SEMUA TERHADAP KAMI.KAMI AMAT MENGHARGAI SOKONGAN DAN KEPERCAYAAN ANDA KEPADA KAMI. TERIMA KASIH SEKALI LAGI.

MBI COMMUNICATION
-Satisfaction for Mutual Benefits-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s